Rema 1000: Fra i morgen kan man købe Peter & Lenes frilandsgrise

Dyrevelfærd er et meget vigtigt fokusområde i REMA 1000. Derfor har virksomheden indgået et unikt samarbejde med Peter Bruun og Lene Conradsen, som med deres gård er blandt de største producenter af frilandsgrise i Danmark. Peter og Lenes grise er anbefalet af Dyrenes Beskyttelse og har tre hjerter i dyrevelfærdsmærkningen, hvilket er den bedst mulige mærkning. Grisene opdrættes af Peter og Lene med udgangspunkt i deres brændende passion for dyrevelfærd og den bedste kvalitet i de færdige produkter. Det melder Rema 1000 ud. 

Alle frilandsgrisene er født og opvokset hos Peter og Lene på deres gård ved Give. Grisene fødes i hytter på markerne, hvor søerne går ude på græs hele året rundt, og grisene har adgang til naturen hele deres liv. I stalden er der halm og strøelse, som de kan gå og rode i, og så er der masser af plads at boltre sig på, og det bedste af det hele er, at grisene frit kan gå udenfor, hvis de ønsker det.

De færdige produkter fra Peter og Lene sælges kun i REMA 1000, og blandt de lækre frilandsprodukter af højeste kvalitet forhandles bl.a. flæskesteg, stegeflæsk, medister og hakket grisekød. Rema 1000 har fået udviklet en række lækre opskrifter med frilandsgris.

Der er mulighed for at besøge Peter og Lene og opleve grisene og landbruget. Gården er åben den første lørdag i hver måned fra kl. 10. Adressen er Voerslundevej 50, 7323 Give. Der er rundvisning på markerne med søerne og smågrisene kl. 10 og derefter er der guidet tur i stalden, der ligger på Høgelundvej 11.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: