Podkast/Foto: Draved Skov – Skovkrukken står “still going strong”

21-01-2020 – Omkring 10 kilometer fra Tønder ligger Draved Skov. Den har ligget som urørt skov siden år 2000. Det ses tydeligt. Det er faktisk kun skovgæsterne, og så en traktor eller to, der kører gennem skoven. Der forgår ingen fældning af træer mere. Og der er altid en helst speciel stemning i denne skov.
Gummistøvler er et “must” her. Bare den korte udgave. Og man har som regel kun brug for dem et enkelt sted. Lige ved indgangen. Forhindringen skal måske være med til at skille byboerne fra os, der bor ude på landet. Der er dog lagt sten ud, men det skal nærmest være en Spiderman, der skal kunne komme tørskoet over ved indgangen.
Man er i det nærmeste man kommer en urørt skov, og alligevel kan man høre trafikken køre forbi på Dravedvej. Nu er er bladene også faldet af træerne, men alligevel. Et kig om måneden ind til den “krukkede eg” er omvejen altid værd. Og det samme med et kig ned i hullet i et af de træer, der står tæt ved den gamle eg. Denne gang var der dog ingen tudse i vandet.

Erik Egvad Petersen – Jeg er derude….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: