Google er vejen frem – både for industri, handel og håndværk

12-12-2019 – Hvad er Google My Business?

Google My Business er et gratis værktøj, som giver dig mulighed for at administrere, hvordan din lokale virksomhed bliver vist på alle Googles produkter, f.eks. Maps og Søgning. Hvis du driver en virksomhed, der betjener kunder på en konkret adresse eller inden for et bestemt område, kan Google My Business gøre det lettere for folk at finde den. Sandsynligheden for, at brugerne betragter en virksomhed på Google som velanset, er dobbelt så stor, hvis den er blevet bekræftet.

Forestil dig, at du selv er en potentiel kunde. Denne kunde befinder sig ikke ret langt væk fra din fysiske butik og er på udkig efter lige præcis det, som du kan tilbyde, og som du gør bedre end alle andre i lokalområdet. Vedkommende har måske set dit skilt eller hørt om din virksomhed via en ven. Hvad finder denne kunde, hvis han eller hun søger på Google efter de tjenester, du tilbyder?

12-12-2019 Hvad kan du bruge Google My Business til?

Fordelene ved Google My Business kan opdeles i tre kategorier.

 1. Administrer de oplysninger, der vises om din virksomhed online
  • Oplys Google om dine åbningstider, dit website, dit telefonnummer og din virksomhedsadresse (en adresse, et serviceområde eller en stedmarkør, alt efter hvilken virksomhed der er tale om)
  • Brug mobilappen til at holde dig opdateret om og administrere din onlineprofil, uanset hvor du befinder dig
 2. Interager med kunderne
  • Upload billeder af din virksomhed og de produkter, du tilbyder, og/eller billeder med relation til de tjenester, du tilbyder
  • Vis anmeldelser fra kunderne og svar på anmeldelserne
 3. Tiltræk nye kunder
  • Optimer den måde, din virksomhed bliver vist på online, så det er lettere for nye kunder at finde den
  • Led kunderne videre til dit website
  • Overvej at bruge stedbaserede annoncer med Smart-kampagner i Google Ads for at nå ud til en endnu større målgruppe, når du er klar til det.
  • Kilde: Google