SE VIDEO: Blomster i Gråsten for HKH Prins Henrik og Dronning Margrethes tak

Kirkeklokkerne ringede over hele landet i dag. En halv time før HKH Prins Henriks bisættelse, der foregår i København. Ved Gråsten Slot og Slotskirke er der lagt blomster som en sidste hilsen til en prins, der nød at være på Gråsten Slot med hele den kongelige familie hver sommer en by, der var stolt af sin prins og den kongelige familie.

Amalienborg, den 21. februar 2018

For mig og min familie har det været dybt bevægende at opleve den varme og sympati, der fra alle dele af det danske samfund er strømmet os i møde i forbindelse med Prins Henriks død og bisættelse. De mange smukke blomster, spontant nedlagt ved de steder, hvor Prinsen holdt af at være, de mange tusinde mennesker fra nær og fjern, som trodsede vinterkulden for at vise Prinsen den sidste ære i Slotskirken, og de utallige skriftlige sympatitilkendegivelser, vi har modtaget, har rørt os alle dybt og er medvirkende til at hjælpe os igennem denne svære tid.
For alle disse smukke vidnesbyrd om hengivenhed og medfølelse ønsker jeg og min familie at udtrykke vor dybfølte tak til hele den danske befolkning.

Margrethe R