WordPress – når det drejer sig om præsentation på nettet

Hvad enten man har en virksomhed, en forening, klub, freelance, blogger eller bare ønsker at have et sted på nettet hvor man kan offentliggøre sine fotos, tekster og videoklip så finder man hurtigt ud af at en hjemmeside er nødvendig. Det er godt med sociale medier og de læses af mange, men vi har dem blot til lån. Og udbyderne, hvad enten de hedder Facebook, Twitter eller Instagram, kan hurtigt ændre reglerne. Og det gør de. Senest har Facebook ændret regelsættet for virksomheder. Derfor kan ingen hjemmeside stå uden de sociale medier og de sociale medier bør ikke stå uden en hjemmeside.
Man skal dog gøre sig klar at både hjemmesiden og de sociale medier skal opdateres jævnligt. Intet er mere trist end en hjemmeside, der senest er blevet opdateret for 5-6 måneder siden eller endnu længere siden.
Hjemmesiden og de sociale medier er en del af enhver moderne virksomhed, forening og klub og skal håndteres på samme måde som virksomhedens redskaber, køretøjer og andet.
Det skal vedligeholdes og gerne udvikles.

 

WordPress er kort sagt en samling af “rammer”. Her kan man vælge hvordan hjemmesiden skal præsentere sig. Skal der være skiftende fotos på forsiden? Skal der ligge et videoklip på forsiden? Skal hjemmesiden være på flere sprog – dansk/tysk/engelsk? WordPress hjemmesider er CMS. CMS = Content Management System. WordPress er et system, der anvendes til at organisere og styre indholdet på hjemmesider. WordPress kan måske bedst sammenlignes med legoklodser. Man kan bygge videre på dem og man kan tilknytte analyse-programmer til den enkelte side. På den måde kan man holde øje med hvor mange der kigger ind på siden og hvad der er interessant for brugeren. 

Kravene for en hjemmeside i dag er helt klare:

  • Hjemmesiden skal være nem og hurtig at opdatere.
  • Den skal være uafhængig af platformen.
  • Den skal være responsiv dvs. automatisk rette sig til efter PC, tablet/Ipad og mobiltelefon.
  • Det skal være nemt at hale statistikker ud af siden.
  • Man skal kunne opdatere uafhængig af placering.
  • Man skal kunne vise fotos, video og podcast.

Jeg arbejder med WordPress og de forskellige muligheder der er for design af selve siden. Ring (+45) 2124 2696 eller send en mail til ep@mitropa.dk for et uforbindende tilbud.

Udover at sørge for domæne og platform kan jeg også levere tekst, fotos og video til siden samt tilbyde opdateringsservice.

 

Et blandt mange hjemmesidetemaer – Travelify

 

Jeg har selv valgt dette tema og håndteret det i et par måneder. Travelify er et rent, enkelt, responsivt og brugertilpasset WordPress-tema, der ser fantastisk ud på enhver enhed. Den justerer automatisk til enhver skærmstørrelse, herunder tablets og smartphones samt Retina skærme. Temaet er bygget ved hjælp af HTML5 / CSS3 og er SEO-venligt. Dette WordPress tema blev bygget med rejse, eventyr, sprog og natur i tankerne, men det kan bruges til alt, så vær kreativ og frigør dets fulde potentiale i blogging, e-handel, forretning og andre hjemmesider. Samtidig med det fantastiske design er dette tema tilpasset via en simpel men alligevel kraftig temaindstilling. Nogle af de bedste funktioner er fremhævet indlægs slides, sociale ikoner, brugerdefineret logo, oversættelse klar (kompatibel med WPML plugin) og mange flere. Dette tema som er Ud-af-boksen arbejder pænt sammen med WooCommerce, Breadcrumb NavXT, WP-PageNavi, Kontaktformular 7 og andre populære plugins.

Temaet er til rådighed på dansk, engelsk, fransk, tysk, ungarsk, italiensk, spansk, hollandsk, hebraisk, slovakisk, tyrkisk, svensk, brasiliansk portugisisk, polsk, finsk, bulgarsk, persisk (farsi), græsk, russisk og kinesisk.