Youtube opdaterer vilkårene

25-06-2019 – Vi opdaterer vores Servicevilkår i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde og Schweiz den 22. juli 2019, lyder det fra Youtube.

Hvad skal jeg gøre?

De opdaterede vilkår er gældende fra den 22. juni 2019. Sørg for at gennemgå dem nøje.

 • For at acceptere de nye Vilkår, når du næste gang logger ind på YouTube, gå til www.youtube.com.
 • Hvis du af en årsag ikke kan acceptere de nye Vilkår og hellere vil ophøre med at bruge YouTube, kan du følge instruktionerne her for at slette Tjenesten fra din Google-konto, hvilket omfatter lukning af din YouTube-kanal og fjernelse af dine data. Du har også mulighed for først at downloade kopier af dit Indhold.

—-

Opsummering af ændringer

Denne opsummering er beregnet til at give dig et overblik over nogle af de vigtigste opdateringer af vores Servicevilkår (Vilkår). Vi håber, at det er en brugbar vejledning, men sørg også for at læse de nye Vilkår i deres helhed.

Velkommen til YouTube!

Dette afsnit beskriver vores relation med dig. Det indeholder en beskrivelse af Tjenesten, definerer vores Aftale og angiver navnet på din tjenesteudbyder. Vigtige opdateringer:

 • Politikker. Vi har tilføjet et link til politikkerne for politik, sikkerhed og ophavsret samt vores politikker for annoncering på YouTube, som alle udgør en del af Aftalen. Det er disse politikker, der understøtter vores retningslinjer for fællesskabet, og vi vil gerne sikre, at vi klart og tydeligt gør dig opmærksom på dette i vores Vilkår.
 • Tilknyttede virksomheder. For at sikre, at du ved, hvilke virksomheder vi mener, når vi taler om vores koncernvirksomheder, har vi inkluderet en definition af vores “Tilknyttede virksomheder”, dvs. virksomheder i Alphabet-koncernen.
 • Vores Tjeneste. For at gøre det lettere at forstå YouTubes funktionalitet og funktioner har vi tilføjet et nyt afsnit med links til Hjælp, så du kan finde yderligere oplysninger om vores vigtigste produkter, og hvordan de bruges.

Hvem kan bruge Tjenesten?

Dette afsnit angiver bestemte krav vedrørende brugen af Tjenesten og definerer kategorier af brugere. Vigtige opdateringer:

 • Alderskrav. Vi har angivet de specifikke alderskrav for dit land, som afspejler de politikker, der generelt gælder for Google, og inkluderet en meddelelse om, at, hvis du er under 18 år gammel, skal du altid have tilladelse af en forælder eller værge til at bruge Tjenesten.
 • Forældretilladelse. Vi har tilføjet et afsnit, der forklarer dit ansvar, hvis du tillader, at dit barn bruger YouTube.
 • Virksomheder. Det er nu tydeliggjort i vores Vilkår, at hvis du benytter Tjenesten på vegne af en virksomhed eller organisation, accepterer virksomheden denne Aftale.

Din brug af Tjenesten

Dette afsnit forklarer dine rettigheder til brug af Tjenesten og de betingelser, der gælder for din brug af Tjenesten. Det forklares også, hvordan vi kan foretage ændringer af Tjenesten. Vigtige opdateringer:

 • Google-konti og YouTube-kanaler. Vi har angivet information om, hvilke af Tjenestens funktioner du kan få adgang til uden en Google-konto eller YouTube-kanal, og hvilke funktioner der kræver en.
 • Dine oplysninger. Vi har ikke ændret den måde, vi behandler dine oplysninger på. Du kan læse alt om vores fremgangsmåder til beskyttelse af personlige oplysninger i privatlivspolitikken og erklæringen om privatliv for YouTube Kids. Husk, at du altid kan se dine privatlivsindstillinger og administrere dine data og personlige indstillinger ved at gå til din Google-konto.
 • Begrænsninger. Vi har opdateret dette afsnit, så det afspejler vores krav i forbindelse med konkurrencer og for at inkludere et forbud mod manipulation af målinger.
 • Ændringer i Tjenesten. Vi har forbedret vores Vilkår ved at gøre dem mere transparente omkring, hvorfor vi kan være nødt til at ændre Tjenesten, og vi forpligter os til at underrette dig, når sådanne ændringer kan have betydning for dig.

Dit indhold og din adfærd

Dette afsnit gælder for brugere, som leverer Indhold til Tjenesten. Det definerer omfanget af de tilladelser, som du giver ved at uploade dit indhold, og indbefatter din accept om ikke at uploade noget, der krænker andres rettigheder. Vigtige opdateringer:

 • Licens. Vi har præciseret den indholdslicens, som du giver os, for at gøre den lettere at forstå. Vi anmoder ikke om nogen yderligere tilladelser, og der er ingen ændring af, hvordan vi bruger dit indhold.
 • Varighed. Dette afsnit giver nu større klarhed omkring varigheden af din indholdslicens. Vi har f.eks. fjernet YouTubes ret til at bruge dine kommentarer uden tidsbegrænsning, og vi har inkluderet tydelige eksempler på det begrænsede antal situationer, hvor det kan være nødvendigt at bruge dit indhold, efter at du har fjernet det.
 • Fjernelser. Vi har inkluderet et link til de værktøjer, som du skal bruge for at fjerne dit indhold, en tydelig beskrivelse af, hvorfor vi muligvis er nødt til at fjerne indhold, samt en vejledning i at gøre indsigelse mod fjernelser.
 • Analyse af indhold. Vi kan automatisk analysere indhold på YouTube for at opdage misbrug og holde platformen sikker.

Kontosuspendering og -opsigelse

Dette afsnit forklarer, hvordan du og YouTube kan opsige relationen. Vigtige opdateringer:

 • Opsigelser. Vores Vilkår indeholder nu flere informationer om, hvornår vi kan blive nødsaget til at opsige vores Aftale med parter, der ikke følger retningslinjerne. Vi har til hensigt at  give bedre besked, når vi tager sådanne skridt, og til at forklare, hvordan du gør indsigelse, hvis du mener, at vi har taget fejl. Vi har også tilføjet en vejledning i, hvad du skal gøre, hvis du beslutter dig for ikke længere at bruge Tjenesten.

Om software i vores Tjeneste

Dette afsnit indeholder information om software i Tjenesten. Vigtige opdateringer:

 • Softwarelicenser. Vi har gjort den softwarelicens, som vi giver dig, mere specifik og inkluderet information om open source.

Andre juridiske vilkår

Dette afsnit omfatter vores serviceforpligtelse over for dig. Det forklarer også, at der er visse ting, som vi ikke har ansvaret for. Vigtige opdateringer:

 • Vores løfte til dig. Vi har bekræftet vores intention om at levere Tjenesten med rimelig omhyggelighed og kompetence.
 • Vores ansvar. Vi har også ændret den måde ansvarsfraskrivelserne og begrænsningerne af ansvar i Vilkårene gælder på, så den gældende lovgivning i dit land vedrørende forbrugerrettigheder afspejles bedre.
 • Erhvervsbrugere. Med henblik på begrænsningerne af ansvar skelner vores Vilkår nu mellem “Erhvervsbrugere” og forbrugere, i overensstemmelse med lovgivningens definition. Hvis du vil vide mere om forskellen på forbrugere og erhvervsbrugere, kan du læse vores ofte stillede spørgsmål.

Om denne Aftale

Dette afsnit indeholder vigtig information om vores kontrakt, herunder hvad du kan forvente, hvis det bliver nødvendigt at ændre disse Vilkår, eller hvilken lov der gælder for disse Vilkår. Vigtige opdateringer:

 • Modifikationer. Vi vil give dig chancen for at gennemgå fremtidige væsentlige opdateringer af disse Vilkår.
 • Overdragelse. YouTube har ret til at overdrage disse Vilkår, men kun under visse omstændigheder.
 • Gældende lovgivning. Vi har tydeliggjort, at du har ret til beskyttelse under din lokale lovgivning og domstol.

—-

Har du stadig spørgsmål?

Gå til Hjælp for at få yderligere information, blandt andet om mulighederne for refundering af betalt indhold.

Servicevilkår

Dateret: 22. juli 2019

Velkommen til YouTube!

Indledning

Tak, fordi du bruger YouTube-platformen og de produkter, tjenester og funktioner, vi tilbyder som en del af platformen (samlet “Tjenesten”).

Vores Tjeneste

Tjenesten giver dig mulighed for at finde, se og dele videoer og andet indhold, giver adgang til et forum, hvor folk kan forbinde, informere og inspirere andre over hele verden, og den fungerer som en distributionsplatform for skabere af originalt indhold samt små og store annoncører. Vi tilbyder masser af information omkring vores produkter, og hvordan de kan bruges i Hjælp. Du kan blandt andet finde information om YouTube Kids, YouTubes partnerprogram og Betalte YouTube-medlemskaber og -køb. Du kan også læse mere om, hvordan du ser indhold på andre enheder, såsom dit fjernsyn, din spillemaskine eller endda Google Home.

Din Tjenesteudbyder

Virksomheden, der leverer Tjenesten i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, og Schweiz, er Google Ireland Limited, som er et selskab, der er omfattet af og fungerende under irsk lovgivning (registreringsnummer: 368047), og har adresse på Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland (omtalt som “YouTube”, “vi”, “os” eller “vores”). Henvisninger til YouTubes “Tilknyttede virksomheder” refererer i disse vilkår til de andre virksomheder inden for Alphabet Inc.-koncernen.

Gældende vilkår

Din brug af Tjenesten er underlagt disse vilkår, YouTubes retningslinjer for fællesskabet og politikkerne for politik, sikkerhed og ophavsret (samlet “Aftalen”). Din Aftale med os vil også omfatte politikkerne for annoncering på YouTube, hvis du leverer annoncering eller sponsorater til Tjenesten eller anvender betalt promovering i dit Indhold.

Læs denne Aftale omhyggeligt, og sørg for, at du forstår den. Hvis du ikke forstår Aftalen, eller hvis du ikke accepterer dele af den, må du ikke bruge Tjenesten.

Hvem kan bruge Tjenesten?

Alderskrav

Du skal være mindst 13 år gammel for at bruge Tjenesten.

Børn i alle aldre kan bruge YouTube Kids (hvor det er tilgængeligt), hvis aktiveret af en forælder eller værge.

Tilladelse fra en forælder eller værge

Hvis du er under 18 år gammel, skal du have tilladelse fra en forælder eller værge til at bruge Tjenesten. Få vedkommende til at læse denne Aftale sammen med dig.

Hvis du er forælder eller værge for en bruger under 18 år, er du, ved at give tilladelse til, at dit barn bruger Tjenesten, underlagt vilkårene i denne Aftale og ansvarlig for dit barns aktivitet på Tjenesten. Du kan finde værktøjer og ressourcer, der kan hjælpe dig med at administrere din families oplevelse på YouTube, via Google Family Link eller ved at gå til Hjælp.

Virksomheder

Hvis du bruger Tjenesten på vegne af en virksomhed eller organisation, bekræfter du over for os, at du har bemyndigelse til at handle på vegne af denne part, og at parten accepterer denne Aftale.

Din brug af Tjenesten

Indhold på Tjenesten

Indholdet på Tjenesten omfatter videoer, lyd (f.eks. musik og anden lyd), grafik, fotos, tekst (f.eks. kommentarer og scripts), branding (herunder handelsnavne, varemærker, servicemærker eller logoer), interaktive funktioner, software, metrics og andet materiale (samlet “Indhold”). Indhold kan leveres til Tjenesten og distribueres af vores brugere, og YouTube er udbyder af hostingtjenester til sådant Indhold. Ansvaret for Indholdet påhviler den person eller enhed, der leverer det til Tjenesten. Hvis du ser Indhold, som du mener ikke overholder disse vilkår, f.eks. overtrædelser af retningslinjerne for fællesskabet eller lovgivningen, kan du rapportere det til os.

Google-konti og YouTube-kanaler

Du kan bruge dele af Tjenesten, f.eks. at browse eller søge efter Indhold, uden at have en Google-konto. Du har dog brug for en Google-konto for at anvende visse funktioner. Med en Google-konto kan du se videoer og give dem et like, abonnere på kanaler, skabe din egen YouTube-kanal og meget mere. Du kan følge denne vejledning i, hvordan du opretter en Google-konto.

Oprettelse af en YouTube-kanal vil give dig adgang til yderligere funktioner og tjenester, f.eks. at uploade videoer, kommentere eller lave playlister. Her er lidt information om, hvordan du opretter din egen YouTube-kanal.

For at beskytte din Google-konto bør du holde din adgangskode hemmelig. Du bør ikke genbruge din Google-adgangskode til tredjepartsapps. Få flere oplysninger om, hvordan du holder din Google-konto sikker, så du f.eks. ved, hvad du kan gøre, hvis du opdager uautoriseret brug af din adgangskode eller Google-konto.

Dine oplysninger

Vores privatlivspolitik forklarer, hvordan vi behandler dine personlige data og beskytter dit privatliv, når du bruger Tjenesten. Erklæringen om privatliv for YouTube Kids giver yderligere oplysninger om vores fremgangsmåder til beskyttelse af personlige oplysninger, som er specifikke for YouTube Kids.

Vi behandler alt lyd- eller audiovisuelt indhold, der uploades af dig til Tjenesten, i overensstemmelse med YouTubes vilkår for databehandling, med undtagelse af tilfælde, hvor du har uploadet sådant indhold i forbindelse med en rent personlig aktivitet eller en hjemmeaktivitet. Få flere oplysninger.

Tilladelser og begrænsninger

Du kan få adgang til og bruge Tjenesten som stillet til rådighed for dig, så længe du overholder denne Aftale og loven. Du kan se eller lytte til Indhold til personlig, ikke-erhvervsmæssig brug. Du kan også vise YouTube-videoer via den indlejrede YouTube-afspiller.

De følgende begrænsninger gælder for din brug af Tjenesten. Det er ikke tilladt at:

 1. Tilgå, gengive, downloade, distribuere, transmittere, udsende, vise, sælge, licensere, ændre, modificere eller på anden måde anvende nogen del af Tjenesten eller ethvert Indhold undtagen: a) som specifikt tilladt af Tjenesten; (b) med forudgående skriftlig tilladelse fra YouTube og, hvis relevant, de respektive rettighedshavere eller (c) som tilladt af den gældende lovgivning;
 2. Omgå, deaktivere, svigagtigt anvende eller på anden måde påvirke Tjenesten (eller forsøg på nogen af disse ting), herunder sikkerhedsrelaterede funktioner eller funktioner, der (a) forhindrer eller begrænser kopiering eller anden brug af Indhold eller (b) begrænser brugen af Tjenesten eller Indhold;
 3. Tilgå Tjenesten ved hjælp af automatiske midler (f.eks. robotter, botnets eller scrapers) med undtagelse af (a) offentlige søgemaskiner i overensstemmelse med YouTubes robots.txt-fil;  (b) med YouTubes forudgående skriftlige tilladelse; eller (c) som tilladt af den gældende lovgivning;
 4. Indsamle eller bruge enhver information, der kan identificere en person (f.eks. indsamling af brugernavne), medmindre denne person tillader det, eller det er tilladt i henhold til punkt 3 ovenfor;
 5. Bruge Tjenesten til at distribuere uopfordret salgsfremmende eller kommercielt indhold eller andre uønskede anmodninger eller masseanmodninger (spam);
 6. Forårsage eller opmuntre til unøjagtige målinger af ægte brugerinteraktion med Tjenesten, herunder ved at betale folk eller give dem incitamenter til at øge en videos antal visninger, likes eller dislikes, eller øge antallet af en kanals abonnenter eller på anden måde manipulere målinger;
 7. Misbruge enhver rapporterings-, klage-, tvist- eller bestridelsesproces, herunder ved at indsende ubegrundede, unødige eller useriøse rapporteringer;
 8. Køre konkurrencer på eller gennem Tjenesten, der ikke er i overensstemmelse med YouTubes politikker og retningslinjer for konkurrencer;
 9. Bruge Tjenesten til at se eller lytte til Indhold til andet end din personlige, ikke-erhvervsmæssige brug (f.eks. må du ikke offentligt vise videoer eller streame musik fra Tjenesten); eller
 10. Bruge Tjenesten til at (a) sælge annoncering, sponsorater eller promoveringer på, for eller i Tjenesten eller Indhold, andet end det, der er tilladt i politikken for annoncering på YouTube (såsom produktplacering i overensstemmelse med reglerne); eller (b) sælge annoncering, sponsorater eller promoveringer på en side på et website eller i en app, der kun indeholder Indhold fra Tjenesten, eller hvor Indhold fra Tjenesten er det primære grundlag for et sådant salg (f.eks. salg af annoncer på en webside, hvor YouTube-videoer er det eneste indhold af værdi).

Forbehold

Enhver ret, der ikke er udtrykkeligt givet til dig i denne Aftale, forbliver YouTubes eller de respektive rettighedshaveres ret. Det betyder for eksempel, at brugen af Tjenesten ikke giver dig ejerskab over intellektuelle ejendomsrettigheder for det Indhold, du tilgår (herunder enhver branding, der bruges eller vises på Tjenesten).

Ændringer af Tjenesten

YouTube ændrer og forbedrer Tjenesten konstant. Vi kan også være nødt til at ændre eller afbryde Tjenesten eller en hvilken som helst del af den for at foretage effektivitets- eller sikkerhedsforbedringer, ændre funktionalitet og funktioner eller foretage ændringer i overensstemmelse med loven eller for at forhindre ulovlige aktiviteter på eller misbrug af vores systemer. Vi vil altid overveje og afbalancere påvirkningen af sådanne ændringer på brugen af Tjenesten. Når det med rimelighed er muligt, vil vi underrette om det, hvis vi afbryder eller foretager væsentlige ændringer af Tjenesten, som vil have en negativ indvirkning på brugen af den. Der vil dog være tidspunkter, hvor vi er nødt til at foretage sådanne ændringer uden varsel, f.eks. nødvendige handlinger for at forbedre Tjenesten og sikre dens funktionsdygtighed og sikkerhed, forhindre misbrug eller overholde vores juridiske krav.

Dit Indhold og din adfærd

Upload af Indhold

Hvis du har en YouTube-kanal, kan du muligvis uploade Indhold til Tjenesten. Du kan benytte dit Indhold til at promovere din virksomhed eller kunstneriske virke. Hvis du vælger at uploade Indhold, må du ikke indsende Indhold til Tjenesten, der ikke overholder denne Aftale eller lovgivningen. F.eks.  må det Indhold, du indsender, ikke indeholde tredjeparters immaterielle rettigheder (såsom ophavsretligt beskyttet materiale), medmindre du har tilladelse fra den pågældende part eller på anden vis lovligt har ret til det. Du er juridisk ansvarlig for det Indhold, du indsender til Tjenesten. Vi kan bruge automatiserede systemer, der analyserer dit Indhold for at hjælpe med at opdage overtrædelser og misbrug, såsom spam, malware og ulovligt indhold.

Rettigheder, du overdrager

Du beholder alle dine ejerskabsrettigheder til dit Indhold. Kort sagt: Det, der tilhører dig, bliver ved med at være dit. Vi kræver dog, at du giver visse rettigheder til YouTube og andre brugere af Tjenesten, som beskrevet nedenfor.

Licens til YouTube

Ved at indsende Indhold til Tjenesten giver du YouTube en verdensomspændende, ikke-eksklusiv, royaltyfri, overførbar, underlicensberettiget licens til at bruge dette Indhold (herunder til at reproducere, distribuere, ændre, vise og anvende det) til det formål at drive, promovere og forbedre Tjenesten.

Licens til andre brugere

Du giver også enhver anden bruger af Tjenesten en verdensomspændende, ikke-eksklusiv, royaltyfri licens til at tilgå dit Indhold via Tjenesten og til at bruge dette Indhold (herunder til at reproducere, distribuere, ændre, vise og anvende det) udelukkende via en funktion i Tjenesten.

Licensens varighed

De licenser, du overdrager, fortsætter, indtil dit Indhold fjernes som beskrevet nedenfor. Når dit Indhold er blevet fjernet, ophører licenserne, undtagen hvor driften af Tjenesten, brug af dette Indhold, der var tilladt før fjernelsen, eller loven kræver andet. Når du f.eks. fjerner Indhold, er det ikke påkrævet, at YouTube (a) tilbagekalder Indhold, der anvendes af andre brugere i en begrænset funktionalitet til offlinevisning i Tjenesten eller (b) sletter kopier, som vi med rimelighed behøver for at overholde lovgivningsmæssige formål.

Fjernelse af eget Indhold

Du kan når som helst fjerne dit Indhold fra Tjenesten. Du har også mulighed for at lave en kopi af dit Indhold, før du fjerner det .Du skal sørge for at fjerne dit Indhold, hvis du ikke længere har de rettigheder, der kræves i disse vilkår.

YouTubes fjernelse af dit Indhold

Hvis vi med rimelighed mener, at noget Indhold er i strid med denne Aftale eller kan skade YouTube, vores brugere eller tredjeparter, kan vi fjerne noget af eller alt sådant Indhold. Vi giver dig besked om årsagen til denne handling, medmindre vi med rimelighed tror, at denne handling: (a) ville være i strid med loven eller påbud fra en retshåndhævende myndighed eller på anden vis ville risikere juridisk ansvar for YouTube eller vores Tilknyttede virksomheder; (b) ville kompromittere en undersøgelse eller integriteten eller driften af Tjenesten; eller (c) ville skade en bruger, en anden tredjepart, YouTube eller vores Tilknyttede virksomheder. Du kan få flere oplysninger om rapportering og håndhævelse, herunder hvordan du gør indsigelse på vores side om hjælpeside om fejlfinding.

Beskyttelse af ophavsretten

Vi giver information, der kan hjælpe ejere af ophavsret med at administrere deres immaterielle rettigheder på nettet i YouTubes center for ophavsret. Hvis du mener, at din ophavsret er blevet krænket på Tjenesten, kan du sende os en besked.

Vi svarer på beskeder om påstået krænkelse af ophavsret i henhold til processen i YouTubes center for ophavsret, hvor du også kan finde flere oplysninger om, hvordan en krænkelse af ophavsretten håndteres. YouTubes politikker giver, under passende omstændigheder, mulighed for opsigelse af adgang til Tjenesten for gentagende krænkere.

Kontosuspendering og -opsigelse

Din opsigelse

Du kan til enhver tid stoppe med at bruge Tjenesten. Du kan også slette Tjenesten fra din Google-konto, hvilket omfatter lukning af din YouTube-kanal og fjernelse af dine data, med mulighed for at downloade en kopi af dine data først.

YouTubes suspendering og opsigelse med årsag

YouTube kan suspendere eller opsige din adgang, din Google-konto eller din Google-kontos adgang til hele eller en del af Tjenesten, hvis (a) du i væsentlig grad eller gentagne gange bryder denne Aftale; (b) vi er nødsaget til at gøre det for at overholde et juridisk krav eller en retskendelse; eller (c) vi med rimelighed tror, at der har været adfærd, som lægger ansvar over på eller skader en bruger, en anden tredjepart, YouTube eller vores Tilknyttede virksomheder.

YouTubes opsigelse ved ændringer af Tjenesten

YouTube kan opsige din adgang eller din Google-kontos adgang til hele eller en del af Tjenesten, hvis YouTube med rimelighed er overbevist om, at vores levering af Tjenesten til dig ikke længere er forretningsmæssigt bæredygtig.

Meddelelse om opsigelse eller suspendering

Vi giver dig besked om årsagen til YouTubes opsigelse eller suspendering, medmindre vi med rimelighed tror, at denne handling: (a) ville overtræde loven eller påbud fra en retshåndhævende myndighed eller på anden vis ville risikere juridisk ansvar for YouTube eller vores Tilknyttede virksomheder; (b) ville kompromittere en undersøgelse eller integriteten eller driften af Tjenesten; eller (c) ville skade en bruger, en anden tredjepart, YouTube eller vores Tilknyttede virksomheder. I tilfælde af at YouTube opsiger din adgang grundet Ændringer af Tjenesten, vil du, hvis det med rimelighed kan lade sig gøre, få tilstrækkeligt med tid til at eksportere dit Indhold fra Tjenesten.

Effekt af kontosuspendering eller -opsigelse

Hvis din Google-konto opsiges, eller din Google-kontos adgang til Tjenesten begrænses, kan du fortsætte med at bruge visse aspekter af Tjenesten (som f.eks. kun visning) uden en konto, og denne Aftale vil fortsat gælde for den type brug. Hvis du mener, at din Google-konto er blevet opsagt ved en fejl, kan du gøre indsigelse ved at bruge denne formular.

Om software i vores Tjeneste

Software, der kan downloades

Når Tjenesten kræver eller indeholder software, der kan downloades (såsom YouTube Studio-appen), giver du tilladelse til, at denne software automatisk opdateres på din enhed, når der kommer en ny version eller funktion, afhængigt af dine enhedsindstillinger. Medmindre denne software er underlagt yderligere vilkår, der giver en licens, giver YouTube dig en personlig, verdensomspændende, royaltyfri, ikke-overdragelig og ikke-eksklusiv licens til at bruge den software, der leveres til dig af YouTube som en del af Tjenesten. Formålet med licensen er udelukkende at sætte dig i stand til at bruge og få gavn af fordelene ved Tjenesten, som den leveres af YouTube og på den måde, det er tilladt i henhold til denne Aftale. Du har ikke tilladelse til at kopiere, ændre, distribuere, sælge eller lease nogen del af softwaren eller foretage reverse-engineering eller forsøg på at udtrække kildekoden til den pågældende software, medmindre lovgivningen forbyder disse begrænsninger, eller du har YouTubes skriftlige tilladelse.

Open source

Noget af den software, der bruges i Tjenesten, kan være tilbudt i henhold til en open source-licens. Der kan være bestemmelser i en open source-licens, som udtrykkeligt tilsidesætter nogle af disse vilkår. I så fald gør vi denne open source-licens tilgængelig for dig.

Andre juridiske vilkår

Garanti

Vi leverer Tjenesten med rimelig omhyggelighed og kompetence.

Ansvarsfraskrivelse

I henhold til loven har forbrugerne visse rettigheder, der ikke kan fraskrives eller ændres ved en kontrakt. Intet i denne Aftale påvirker de rettigheder, du måtte have som forbruger. Medmindre andet er udtrykkeligt angivet i denne Aftale eller er påkrævet ved lov, yder YouTube ikke noget specifikt løfte om Tjenesten. Vi yder f.eks. intet løfte vedrørende: Indhold, der leveres via Tjenesten; specifikke funktioner i Tjenesten eller dens nøjagtighed, pålidelighed, tilgængelighed eller evne til at opfylde dine behov; eller at eventuelt Indhold, som du indsender, vil være tilgængeligt eller gemt i Tjenesten.

Ansvarsbegrænsning

Alle brugere: Intet i denne Aftale har til formål at fraskrive eller begrænse en parts ansvar for: død eller personskade; svindel; svigagtig vildledning; eller ethvert ansvar, der ikke kan fraskrives eller begrænses af loven.

I det omfang det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, vil YouTube og de Tilknyttede virksomheder ikke være ansvarlige for:

 1. Tab, der ikke er forårsaget af YouTube eller de Tilknyttede virksomheders overtrædelse af denne Aftale;
 2. Tab eller skader, der ikke på tidspunktet, hvor denne Aftale blev indgået mellem dig og YouTube, var en rimelig forudsigelig konsekvens af YouTube og de Tilknyttede virksomheders overtrædelse af denne Aftale; eller
 3. Indhold indsendt af en bruger, eller for en brugers injurierende, stødende eller ulovlige adfærd.

Kun for erhvervsbrugere: Hvis du bruger Tjenesten med henblik på handel, forretninger, håndværk eller erhverv (en “Erhvervsbruger”), i det omfang det er tilladt i henhold til gældende lovgivning, gælder følgende ansvarsbegrænsning også:

 1. YouTube og de Tilknyttede virksomheder er ikke ansvarlige for tabt fortjeneste, indtægt eller data, tab af mulighed eller forventede besparelser, indirekte eller efterfølgende tab eller bod (i alle tilfælde uanset om sådanne tab kunne forudses eller ej).
 2. YouTubes og de Tilknyttede virksomheders samlede ansvar for eventuelle krav, der opstår fra eller er relateret til Tjenesten, er begrænset til højst: (a) størrelsen på den indtjening, som YouTube har betalt til dig fra din brug af Tjenesten i 12 måneder før datoen for overtrædelsen eller (b) 500 EUR alt efter, hvilket beløb der er størst.

Links til tredjeparter

Tjenesten kan indeholde links til tredjeparters websites og onlinetjenester, som ikke ejes eller kontrolleres af YouTube. YouTube har ingen kontrol over og påtager sig intet ansvar for sådanne websites og onlinetjenester. Vær opmærksom, når du forlader Tjenesten: Vi anbefaler, at du læser vilkårene og privatlivspolitikken for hvert tredjepartswebsite og hver tredjepartsonlinetjeneste, som du besøger.

Om denne Aftale

Ændring af denne Aftale

Vi kan ændre denne Aftale, f.eks. for at afspejle ændringer i Tjenesten eller af regulatoriske, lovgivnings- eller sikkerhedsmæssige grunde. YouTube giver en rimelig forhåndsvarsel om eventuelle væsentlige ændringer af denne Aftale og mulighed for at gennemgå disse ændringer. Ændringer, der vedrører nye funktioner i Tjenesten, eller ændringer foretaget af juridiske grunde kan dog træde i kraft med øjeblikkelig virkning. Ændringer gælder kun fremadrettet. Hvis du ikke accepterer de ændrede vilkår, skal du fjerne alt Indhold, du har uploadet, og afbryde din brug af Tjenesten.

Fortsættelse af denne Aftale

Hvis din brug af Tjenesten afsluttes, gælder følgende vilkår i denne Aftale fortsat for dig: “Andre juridiske vilkår”, “Om denne Aftale” og de licenser, der overdrages af dig vil fortsætte i begrænsede tilfælde som beskrevet under “Varighed af licens”.

Vilkårenes uafhængighed

Hvis det viser sig, at et specifikt vilkår i denne Aftale ikke kan håndhæves, påvirker dette ikke de andre vilkår.

Overdragelse

YouTube kan overdrage hele eller en del af denne Aftale til en af de Tilknyttede virksomheder eller, hvis YouTube sælges, til en tredjepart.

Intet Afkald

Hvis du ikke overholder denne Aftale, og vi ikke øjeblikkeligt træffer de nødvendige foranstaltninger, betyder det ikke, at vi giver afkald på vores rettigheder (såsom til at træffe nødvendige foranstaltninger på et senere tidspunkt).

Gældende lovgivning

Hvis du bor i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, eller Schweiz, er denne Aftale, og din relation til YouTube i henhold til denne Aftale, underlagt lovgivningen i dit bopælsland, og retssager kan indbringes for dine lokale domstole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: